Komplex szolgáltatások a közigazgatásnak

Menedzsment tanácsadás

Sokszor mindannyian megtapasztaljuk, hogy egy kívülálló teljesen más megvilágításba helyezi az adott problémát, és más szemüvegen keresztül látja a feladatokat. Éppen ezért hisszük, hogy a közigazgatásnak szüksége van a külső szakértelemre, mint amilyen a mi csapatunk.

Stratégiatervezés

A közigazgatás intézményei állandó jelleggel megújulnak, ehhez azonban stratégia kidolgozására van szükség. A stratégia garantálja, hogy a szervezet különböző szakterületei egyazon irányba haladjanak, egy előre kijelölt út mentén. Ezen stratégiák kialakításában lehetünk a segítségére.

Szervezeti átalakítás

A közigazgatási szervezetek a nagyobb horderejű változásokra nehezen, vagy csak segítséggel tudnak reagálni. A stratégia megvalósításával párhuzamosan a szervezet működését is hozzá kell igazítani a fejlesztés eredményeihez, hogy gördülékeny legyen a fejlődés, átmenet nélküli legyen az átállás. az újfajta működési modellre.

Projektmenedzsment

Uniós és hazai projektek menedzselésének támogatása, a forrásfelhasználás szabály-szerűségének vizsgálata, követelményeknek és kötelezettségeknek való megfelelőség biztosítása. Sok esetben a közigazgatási szervezetek nincsenek felkészülve az effajta feladatok ellátására, így ebben nyújtunk támogatást, és adunk szakértelmet a hatékony és szabályszerű napi működéshez.

Eljárások és munkafolyamatok elemzése, felmérések készítése

Minden fejlesztés alapja a jelenlegi helyzet felmérése, a folyamatok teljes körű elemzése. Sok esetben ott siklik félre egy felmérés, hogy nem tudjuk előre, hogy pontosan mit is szeretnénk látni és kimutatni a beérkezett adathalmazból, vagy már a kérdést is rosszul tesszük fel. Szakértőink professzionális szinten tudják és ismerik az adatelemzés módszertanait, így már első alkalommal a helyes kérdéseket tudjuk feltenni, amelyre a válaszok értelmezését és feldolgozását követően pontos képet kaphatunk a fejlesztendő területről.

Mentálhigiénés felmérés

Munkahelyi stresszkérdőíves felméresek